Verlaag je energiekosten met zonne-energie

Voordelen van onze zonnepanelen

Verlaag je energierekening

Verbruik minder CO2

Verhoog de waarde van je huis

Duurzame keuze

InstallQ gecertificeerd

Al meer dan 10 jaar levert, monteert en installeert Sinne Techniek professionele kwaliteit zonnepanelen op een verantwoorde manier. Onze jarenlange ervaring vanaf 2012 helpt ons om de beste installatie op jouw dak te installeren. Met onze InstallQ erkenning voor zonnestroomsystemen tonen we aan dat wij de kennis in huis hebben om dit te doen.

In no-time zonnepanelen op jouw dak

Binnen 24 uur reactie

1. Kennismaking

We hebben je contactaanvraag ontvangen en behandelen deze zo snel mogelijk. Afhankelijk van je keuze sturen we een mail of nemen we telefonisch contact met je op. We nemen je wensen door en bespreken de situatie om tot een passend voorstel te komen.

2. Zonnepanelen installeren

Als jij goedkeuring hebt gegeven op de offerte plannen we een datum waarop we langskomen om de installatie te plaatsen. Een aantal dagen voor de installatie nemen we nog een keer contact met je op om zeker te weten dat alles gereed is.

3. Je eigen energie opwekken

De panelen liggen op het dak en je bent begonnen met het opwekken van je eigen energie. Binnen 2 dagen ontvang je inloggegevens zodat je de opbrengst zelf kan bijhouden. Mocht je na de installatie nog vragen hebben dan kan je altijd contact met ons opnemen.

4. Service

Wij bieden bij onze installaties standaard een servicecontract aan. We komen eens per twee jaar bij je langs om de panelen te controleren en schoon te maken. Zo weet jij zeker dat je panelen optimaal blijven werken. Mochten er toch problemen onstaan, neem dan contact met ons op.

Veelgestelde vragen

Wanneer krijg ik de app?

Binnen 1 tot 2 werkdagen. Er moet door onze monitoringsafdeling een account aangemaakt worden, het kan soms eventjes duren voordat dat afgerond is. Mocht je na 2 dagen nog geen account of bericht hebben, neem dan contact met ons op.

Zijn er nog stappen die ik zelf moet ondernemen?

Heb je je al aangemeld voor het terugleveren? Als je dat nog niet gedaan hebt, kan dat via energieleveren.nl. Hiervoor heb je wel je installatiegegevens nodig.

Wat moet ik doen als er iets stuk gaat?

Mocht er een storing of defect onstaan dan lossen we dat natuurlijk op. Als het om een storing gaat kan je het beste contact opnemen met de afdeling monitoring. Als het om een defect gaat kan je het beste ons algemene nummer bellen.

Hoe salderen in de toekomst?

Hoe het in de toekomst gaat met salderen, is nog onzeker. Wat we wel weten, is dat het afgebouwd gaat worden. Wanneer weten we nog niet.

Moeten de panelen ook schoon gemaakt worden?

Het hoeft niet vaak, maar het is wel verstanding om de panelen in elk geval eens per twee jaar te laten reinigen. Wij nemen dit ook graag uit handen. Hiervoor kan je contact opnemen met een van onze accountmanagers.

Kunnen zonnepanelen uit voor mij?

In de meeste gevallen zijn zonnepanelen nog steeds een verstandige investering! Benieuwd of dit ook voor jou geldt? neem contact met ons op, dan kijken we er samen naar.

Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op!