fbpx
Zonnepanelen op plat dak

Zonnepanelen op plat dak

Zonnepanelen zijn een duurzame en slimme manier om te besparen op uw energierekening. Zonnepanelen zijn er in verschillende soorten en maten. Een plat dak biedt uitstekende mogelijkheden voor het plaatsen van zonnepanelen. Het plaatsen van zonnepanelen op een plat dak is eenvoudig, en er zijn vele voordelen aan verbonden.

Al 10+ jaar dé zonnepanelen specialist

Sinds 2012 levert, monteert en installeert Sinne Techniek zonnepanelen.

Service op 1

Sinne Techniek ontzorgt u volledig in uw behoefte om te beginnen met besparen. We komen zelfs graag langs als u dat wilt.

Alleen A-kwaliteit

Wij maken uitsluitend gebruik van de hoogste kwaliteit materialen en geven altijd garantie op de geleverde producten.

Voordelen zonnepanelen op plat dak

Voordelen zonnepanelen op plat dak

Het plaatsen van zonnepanelen op een plat dak heeft verschillende voordelen. Zo is de plaatsing van zonnepanelen op een plat dak eenvoudiger en veiliger dan bijvoorbeeld op een schuin dak. Ook is er minder ruimte nodig voor de installatie. Hierdoor is het mogelijk om meer zonnepanelen te plaatsen en daardoor meer energie op te wekken.

  • Optimaal rendement
  • Meer ruimte voor zonnepanelen
  • Eenvoudige montage = Lage installatiekosten
Hoeveel zonnepanelen op plat dak?

Hoeveel zonnepanelen op plat dak?

Hoeveel zonnepanelen u op een plat dak kunt plaatsen is volledig afhankelijk van de beschikbare ruimte. De oppervlakte van het platte dak bepaalt hoeveel zonnepanelen er geplaatst kunnen worden. Wilt u weten hoeveel zonnepanelen u nodig heeft om uw energierekening te verlagen? Maak dan gebruik van onze zonnepanelencheck. Binnen één minuut weet u hoeveel u per jaar kunt besparen.

Montage zonnepanelen kopen plat dak

Er zijn verschillende montagemogelijkheden voor het plaatsen van zonnepanelen op een plat dak. Zo kunnen de zonnepanelen op een plat dak worden geplaatst met een plat dak systeem. Dit systeem is geschikt voor elk type plat dak en is eenvoudig te monteren. Bij een oost-west opstelling worden de zonnepanelen in twee rijen naast elkaar geplaatst. Hierdoor wordt er meer energie opgewekt dan bij een zuid opstelling.

Al meer dan 500 tevreden klanten gingen u voor.

Zonnepanelen in Friesland, Groningen of Drenthe installeert Sinne Techniek al sinds 2012!

Sinne Techniek is gespecialiseerd in zonnepanelen installaties in o.a. Friesland, Groningen en Drenthe.

Zonnepanelen kopen voor plat dak

Zonnepanelen kopen voor plat dak

Bent u op zoek naar zonnepanelen voor uw platte dak? SinneTechniek is al meer dan 10 jaar dé specialist in zonnepanelen. Wij ontzorgen u volledig in uw behoefte om te beginnen met besparen. Bij SinneTechniek kunt u terecht voor zowel de aanschaf als de installatie van uw zonnepanelen.

SinneTechniek maakt uitsluitend gebruik van de hoogste kwaliteit materialen en geeft altijd garantie op de geleverde producten. Onze klanten beoordelen ons positief en daar zijn wij trots op. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan.