Zonnepanelen in Leeuwarden

10+ jaar dé specialist
Service staat op 1
Alleen A kwaliteit
Binnen 24 uur een offerte

Waarom zonnepanelen Leeuwarden?

Sinne Techniek plaatst al sinds 2012 zonnepanelen in en rondom Leeuwarden. Toch zijn er nog maar 20% van de beschikbare daken in Leeuwarden bedekt met zonnepanelen. Daar wil Sinne Techniek graag wat aan doen! Dus ben je op zoek naar een lokale ondernemer die al binnen vier weken de installatie kan komen plaatsen? Neem dan contact met ons op en wij sturen je een offerte op maat.

Heb je liever dat we langskomen om de situatie te aanschouwen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Subsidies zonnepanelen Leeuwarden

Zonnepanelen in Leeuwarden zijn goed te betalen door de subsidie(s) die de gemeente Leeuwarden beschikbaar stelt. Deze zijn er in verschillende vormen, vraag informatie op bij het energie loket Leeuwarden voor de details.

Leeuwarden is een stad waar veel zonuren worden gemeten. Dat betekent dat je dus snel en veel energie kan gaan opwekken! Zonnepanelen zijn daarnaast een goede investering omdat ze vrijwel het gehele jaar energie opwekken. Zo wekken de panelen zelfs stroom op wanneer er alleen daglicht op de panelen schijnt.

Al meer dan 500 tevreden klanten

“Sinne Techniek levert betere kwaliteit panelen dan gemiddelde bedrijven. Wij wilden geen low-budget, maar een echt goed product waar we jaren plezier van hebben.”

– Paul de Boer

 

“Sinne Techniek komt professioneel over, we hebben goed advies gehad dus wij zijn uitermate  tevreden”

– Johan Mulder

 

Wilt u meer informatie over zonnepanelen in Leeuwarden?

Kies je dienst(en)