Zonnepanelen in Leek

10+ jaar dé specialist
Service staat op 1
Alleen A kwaliteit
Binnen 24 uur een offerte

Installatiebedrijf Leek voor zonnepanelen?

Sinne Techniek plaatst al sinds 2012 zonnepanelen in en rondom Leek. De stad die bekend staat om de Landgoed Nienoord en het Leekstermeer heeft nog veel daken waar plaats is voor een zonnepanelen-installatie. Ook het nabijgelegen Tolbert heeft voldoende mogelijkheden over voor zonnepanelen. Zonnepanelen op uw dak zorgen voor een voordelige energierekening en met onze full black zonnepanelen ziet de installatie er ook nog eens superstrak uit. Dus bent u op zoek naar een kwalitatief goede organisatie met jarenlange ervaring in en rondom Leek? Wij van Sinne Techniek helpen u graag!

Subsidie zonnepanelen gemeente Westerkwartier

Zonnepanelen kopen in de gemeente Westerkwartier kan helaas niet met behulp van een subsidie. Wat Sinne Techniek u wel kan bieden is de btw-teruggave! Bij aanschaf van een zonnepanelen-installatie wordt het namelijk mogelijk gemaakt om de btw van het aankoopbedrag terug te vorderen. Neem contact met ons op om alle voordelen op een rijtje te zetten.

Al meer dan 500 tevreden klanten

“Sinne Techniek levert betere kwaliteit panelen dan gemiddelde bedrijven. Wij wilden geen low-budget, maar een echt goed product waar we jaren plezier van hebben.”

– Paul de Boer

 

“Sinne Techniek komt professioneel over, we hebben goed advies gehad dus wij zijn uitermate  tevreden”

– Johan Mulder

 

Wilt u meer informatie over zonnepanelen uit Leek?

Kies je dienst(en)