Zonnepanelen in Hoogezand

10+ jaar dé specialist
Service staat op 1
Alleen A kwaliteit
Binnen 24 uur een offerte

Zonnepanelen Hoogezand kopen

Sinne Techniek plaatst al sinds 2012 zonnepanelen in en rondom Grijpskerk. In het dorp dichtbij de grens tussen Friesland en Groningen zijn veel geschikte woningen die nog geen gebruik maken van zonnepanelen. Het kan u tot wel duizenden euro’s aan besparingen opleveren! Sinne Techniek plaatst op schuine daken altijd Full Black panelen. Deze zorgen voor een strakke en nette uitstraling van uw dak. Op platte daken wordt doorgaans gekozen voor de blauwe panelen. Benieuwd naar het kostenplaatje in uw specifieke situatie? Neem contact met ons op!

Subsidie zonnepanelen Hoogezand

Als inwoner van Hoogezand en omstreken kunt u gebruik maken van de subsidie voor btw teruggave. Dit betekent dat u het van het aankoopbedrag de btw terug kunt vragen. Voor de details en specifieke bedragen voor uw persoonlijke situatie, kunt u het best even contact met ons opnemen. Daar bovenop kunt u sinds 1 juli 2021 gebruik maken van de subsidie ‘Verduurzaming en Verbetering Groningen’.

Al meer dan 500 tevreden klanten

“Sinne Techniek levert betere kwaliteit panelen dan gemiddelde bedrijven. Wij wilden geen low-budget, maar een echt goed product waar we jaren plezier van hebben.”

– Paul de Boer

 

“Sinne Techniek komt professioneel over, we hebben goed advies gehad dus wij zijn uitermate  tevreden”

– Johan Mulder

 

Wilt u meer informatie over zonnepanelen uit Hoogezand?

Kies je dienst(en)