fbpx
Zonnepanelen Groningen

Zonnepanelen Groningen

Zonnepanelen kopen Groningen

Zonnepanelen kopen Groningen

Sinne Techniek plaatst al sinds 2012 zonnepanelen in Groningen stad en de provincie Groningen. Bij Sinne Techniek maken we gebruik van de mooiste Full Black zonnepanelen, voor een strakke en mooie afwerking van uw dak. Bij een plat dak in Groningen bieden we ook blauwe zonnepanelen aan. Wij kunnen u een offerte op maat verzorgen voor uw persoonlijke situatie, deze ontvangt u al binnen één werkdag.

De stad die bekend staat om haar studenten, de Martinitoren en FC Groningen staat bekend als pionier in duurzaamheid in Nederland. Ook de provincie kan hier een belangrijke rol in spelen. Via het SNN proberen zij dit nu te stimuleren met een nieuwe subsidie per 1 juli 2021. Hieronder lees je hier meer over.

Heeft u liever dat we langskomen om de situatie te aanschouwen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Subsidie zonnepanelen Groningen

Subsidie zonnepanelen Groningen

Goed nieuws voor een groot gedeelte van de provincie Groningen. Het SNN (samenwerkingsverband Noord-Nederland) biedt per 1 juli 2021 de mogelijkheid om gebruik te maken van de subsidie ‘verduurzaming en verbetering Groningen’. U leest hier alles over via de pagina subsidie zonnepanelen Groningen.

 

Zonnepanelen Groningen? Wij komen graag langs!

Zonnepanelen Groningen? Wij komen graag langs!

Bent u op zoek naar Zonnepanelen in Groningen? Sinne Techniek onderscheidt zich van veel andere zonne-energie adviseurs door bij u langs te komen. Zo aanschouwen we de situatie voor u specifiek en weet u zeker dat het legplan wat voor u gemaakt wordt, ook daadwerkelijk gerealiseerd kan worden.

Neem hieronder contact met ons op of bel voor een gesprek met één van onze deskundige adviseurs!

Wilt u meer informatie over zonnepanelen in het Noorden?

Zonnepanelen in Groningen koopt u via Sinne Techniek!