Zonnepanelen Groningen

Wij brengen de zon naar jouw huis. Bespaar op energie en deel mee in een groenere wereld. Doe mee en laat de zon voor jou werken!
10+ jaar dé specialist
Service staat op 1
Alleen A kwaliteit
Binnen 24 uur een offerte

Zonnepanelen kopen Groningen

Sinne Techniek plaatst al sinds 2012 zonnepanelen in Groningen stad en de provincie Groningen. Bij Sinne Techniek maken we gebruik van de mooiste Full Black zonnepanelen, voor een strakke en mooie afwerking van uw dak. Bij een plat dak in Groningen bieden we ook blauwe zonnepanelen aan. Wij kunnen u een offerte op maat verzorgen voor uw persoonlijke situatie, deze ontvangt u al binnen één werkdag.

De stad die bekend staat om haar studenten, de Martinitoren en FC Groningen staat bekend als pionier in duurzaamheid in Nederland. Ook de provincie kan hier een belangrijke rol in spelen. Via het SNN proberen zij dit nu te stimuleren met een nieuwe subsidie per 1 juli 2021. Hieronder lees je hier meer over.

Heeft u liever dat we langskomen om de situatie te aanschouwen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Zonnepanelen Hoogezand >

Zonnepanelen Leek >

Zonnepanelen Zuidhorn >

Zonnepanelen Grijpskerk >

Subsidie zonnepanelen Groningen

Goed nieuws voor een groot gedeelte van de provincie Groningen. Het SNN (samenwerkingsverband Noord-Nederland) biedt per 1 juli 2021 de mogelijkheid om gebruik te maken van de subsidie ‘verduurzaming en verbetering Groningen’.

Zonnepanelen Groningen? Wij komen graag langs!

Bent u op zoek naar Zonnepanelen in Groningen? Sinne Techniek onderscheidt zich van veel andere zonne-energie adviseurs door bij u langs te komen. Zo aanschouwen we de situatie voor u specifiek en weet u zeker dat het legplan wat voor u gemaakt wordt, ook daadwerkelijk gerealiseerd kan worden. Neem hieronder contact met ons op of bel voor een gesprek met één van onze deskundige adviseurs!

Al meer dan 500 tevreden klanten

“Sinne Techniek levert betere kwaliteit panelen dan gemiddelde bedrijven. Wij wilden geen low-budget, maar een echt goed product waar we jaren plezier van hebben.”

– Paul de Boer

 

“Sinne Techniek komt professioneel over, we hebben goed advies gehad dus wij zijn uitermate  tevreden”

– Johan Mulder

 

Wilt u meer informatie over zonnepanelen in het Noorden?

Kies je dienst(en)