Zonnepanelen Drachten

10+ jaar dé specialist
Service staat op 1
Alleen A kwaliteit
Binnen 24 uur een offerte

Waarom zonnepanelen Drachten?

Sinne Techniek plaatst al sinds 2012 zonnepanelen in en rondom Drachten. Daarnaast zijn we sinds 2020 verhuisd naar de Lavendelheide in het mooie Drachten. Ook het depot is hier gevestigd, op het industrieterrein Azeven.

Sinne Techniek is begonnen in het Friese Balk, maar is dus sinds 2020 verhuisd naar Drachten. Vanuit deze centrale positie weet de onderneming heel Noord-Nederland te voorzien van zonnepanelen-installaties. Daarnaast kunnen installateurs ook terecht bij Sinne Techniek voor het afnemen van de verschillende materialen die nodig zijn bij het plaatsen van zonnepanelen.

Installaties van zonnepanelen in Drachten worden verzorgd door Sinne Techniek. Van offerte-aanvraag tot oplevering en nazorg wordt het gehele traject verzorgd door ons.

Zonnepanelen kopen uit Drachten?

Zonnepanelen kopen in Drachten doe je als particulier maar ook als ondernemer erg makkelijk. Met een opslag op het industrieterrein Azeven verzorgen wij de levering van volledige zonnepanelen-installaties in heel Noord-Nederland.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op en wellicht kunnen we elkaar verder helpen.

Al meer dan 500 tevreden klanten

“Sinne Techniek levert betere kwaliteit panelen dan gemiddelde bedrijven. Wij wilden geen low-budget, maar een echt goed product waar we jaren plezier van hebben.”

– Paul de Boer

 

“Sinne Techniek komt professioneel over, we hebben goed advies gehad dus wij zijn uitermate  tevreden”

– Johan Mulder

 

Jij wilt toch besparen op je energierekening?

Kies je dienst(en)