Zonnepanelen in Dokkum

10+ jaar dé specialist
Service staat op 1
Alleen A kwaliteit
Binnen 24 uur een offerte

Bespaar op energiekosten met zonnepanelen Dokkum

Sinne Techniek plaatst al sinds 2012 zonnepanelen in en rondom Dokkum. In de gemeente Noardeast-Fryslân zijn veel geschikte woningen die nog geen gebruik maken van zonnepanelen. Het kan u tot wel duizenden euro’s aan besparingen opleveren!

Zonnepanelen op uw dak zorgen voor een voordelige energierekening en met onze full black zonnepanelen ziet de installatie er ook nog eens superstrak uit. Dus bent u op zoek naar een kwalitatief goede organisatie met jarenlange ervaring in en rondom Dokkum? Wij van Sinne Techniek helpen u graag!

Bent u benieuwd wat u kan besparen met zonnepanelen in Dokkum? Vraag dan een offerte aan.

Subsidie zonnepanelen Dokkum

Als inwoner van Dokkum en omstreken kunt u gebruik maken van de subsidie voor BTW teruggave. Dit betekent dat u het van het aankoopbedrag de BTW terug kunt vragen. Dit houdt in dat u 21% van het totale aankoopbedrag voor de zonnepanelen vergoed kan krijgen. Dit geldt voor de zonnepanelen inclusief installatie, levering en montage.

Onze adviseurs informeren u graag over de over de regionale subsidies voor zonnepanelen Dokkum. Voor de details en specifieke bedragen voor uw persoonlijke situatie, kunt u het best even contact met ons opnemen.

Geïnteresseerd in zonnepanelen Dokkum?

Vraag onderstaand meer informatie aan bij Sinne Techniek, uiteraard geheel vrijblijvend. Wij maken graag een advies op maat aan en bespreken de mogelijkheden.

Al meer dan 500 tevreden klanten

“Sinne Techniek levert betere kwaliteit panelen dan gemiddelde bedrijven. Wij wilden geen low-budget, maar een echt goed product waar we jaren plezier van hebben.”

– Paul de Boer

 

“Sinne Techniek komt professioneel over, we hebben goed advies gehad dus wij zijn uitermate  tevreden”

– Johan Mulder

 

Jij wilt toch besparen op je energierekening?

Kies je dienst(en)