fbpx
Zonnepanelen in Dokkum

Zonnepanelen in Dokkum

Bespaar op energiekosten met zonnepanelen Dokkum

Bespaar op energiekosten met zonnepanelen Dokkum

Sinne Techniek plaatst al sinds 2012 zonnepanelen in en rondom Dokkum. In de gemeente Noardeast-Fryslân zijn veel geschikte woningen die nog geen gebruik maken van zonnepanelen. Het kan u tot wel duizenden euro’s aan besparingen opleveren!

Zonnepanelen op uw dak zorgen voor een voordelige energierekening en met onze full black zonnepanelen ziet de installatie er ook nog eens superstrak uit. Dus bent u op zoek naar een kwalitatief goede organisatie met jarenlange ervaring in en rondom Dokkum? Wij van Sinne Techniek helpen u graag!

Bent u benieuwd wat u kan besparen met zonnepanelen in Dokkum? Doe onze zonnepanelencheck en ontdek binnen 1 minuut hoeveel u per jaar kunt besparen. Met uw gegevens berekenen we hoeveel zonnepanelen u nodig hebt, hoeveel stroom ze opwekken én wat daarmee bespaart kan worden.

Al 10+ jaar dé zonnepanelen specialist

Sinds 2012 levert, monteert en installeert Sinne Techniek zonnepanelen in Dokkum.

Service op 1

Sinne Techniek ontzorgt u volledig in uw behoefte om te beginnen met besparen. We komen zelfs graag langs als u dat wilt.

Alleen A-kwaliteit

Wij maken uitsluitend gebruik van de hoogste kwaliteit materialen en geven altijd garantie op de geleverde producten.

Subsidie zonnepanelen Dokkum

Als inwoner van Dokkum en omstreken kunt u gebruik maken van de subsidie voor BTW teruggave. Dit betekent dat u het van het aankoopbedrag de BTW terug kunt vragen. Dit houdt in dat u 21% van het totale aankoopbedrag voor de zonnepanelen vergoed kan krijgen. Dit geldt voor de zonnepanelen inclusief installatie, levering en montage.

Onze adviseurs informeren u graag over de over de regionale subsidies voor zonnepanelen Dokkum. Voor de details en specifieke bedragen voor uw persoonlijke situatie, kunt u het best even contact met ons opnemen.

Geïnteresseerd in zonnepanelen Dokkum?

Vraag onderstaand meer informatie aan bij Sinne Techniek, uiteraard geheel vrijblijvend. Wij maken graag een advies op maat aan en bespreken de mogelijkheden.

 

Wilt u meer informatie over zonnepanelen in Dokkum?

Sinne Techniek, dé zonnepanelen specialist van Dokkum