fbpx
Zonnepanelen Assen

Zonnepanelen Assen

  • Zonnepanelen specialist in Drenthe
  • Zeer snelle oplevering mogelijk
  • Uitsluitend A-kwaliteit producten

U wilt toch ook besparen op uw energierekening?

SinneTechniek - Dé specialist voor zonnepanelen in Assen!

SinneTechniek - Dé specialist voor zonnepanelen in Assen!

Sinne Techniek plaatst al sinds 2012 zonnepanelen in en rondom Assen. De hoofdstad van de provincie Drenthe heeft nog veel woningen die geschikt zijn voor het plaatsen van zonnepanelen, maar waar deze nog niet worden gebruikt. Als installatiebedrijf in Assen heeft Sinne Techniek al meerdere zonnepanelen geplaatst.

Zonnepanelen op uw dak zorgen voor een voordelige energierekening en met onze full black zonnepanelen ziet de installatie er ook nog eens superstrak uit. Doorgaans kunnen we de zonnepanelen in Assen al binnen vier week na akkoord op de offerte al plaatsen.

Al 10+ jaar dé zonnepanelen specialist

Sinds 2012 levert, monteert en installeert Sinne Techniek zonnepanelen.

Service op 1

Sinne Techniek ontzorgt u volledig in uw behoefte om te beginnen met besparen. We komen zelfs graag langs als u dat wilt.

Alleen A-kwaliteit

Wij maken uitsluitend gebruik van de hoogste kwaliteit materialen en geven altijd garantie op de geleverde producten.

Waarom zonnepanelen in Assen?

Waarom zonnepanelen in Assen?

Wek gratis duurzame energie op
Wilt u onafhankelijk zijn van dure fossiele brandstoffen en tegelijkertijd een positieve bijdrage leveren aan het milieu? Bij SinneTechniek begrijpen we dat de zon een waardevolle bron van energie is. Met zonnepanelen op uw dak wekt u een aanzienlijke hoeveelheid duurzame energie op. Combineer dit met een elektrische ketel en een inductie kookplaat, en u kunt in uw huis genieten van alle comfort zonder afhankelijk te zijn van traditionele energiebronnen. Zo wordt uw woning een ware oase van duurzaamheid.

Besparen op uw energierekening?
Bij SinneTechniek geloven we dat investeren in zonnepanelen een verstandige keuze is. Onze tevreden klanten in Assen besparen gemiddeld € 637,- per jaar dankzij hun zonnepanelen. De terugverdientijd van de investering ligt rond de 7 jaar, waarna u kunt genieten van 100% gratis groene stroom. Bespaar honderden euro’s op uw energierekening en draag bij aan een duurzame toekomst.

Vanaf 1 januari 2023 0% btw op zonnepanelen
Goed nieuws! Sinds 1 januari 2023 is de btw op zonnepanelen helemaal 0%. Dat betekent dat wanneer u zonnepanelen op uw woning of bijgebouw laat plaatsen, u geen btw meer hoeft te betalen. Deze verandering maakt het nog aantrekkelijker om te investeren in zonne-energie. Bij SinneTechniek helpen we u graag om van deze belastingvoordelen te profiteren, zodat u niet alleen groen en duurzaam bezig bent, maar ook financieel voordelig uitkomt.

Btw-regeling zonnepanelen Assen

De aanschaf van zonnepanelen in Assen wordt steeds populairder. Steeds meer inwoners van Assen stappen over op zonne-energie. Niet alleen vanwege de besparing op de energierekening, maar ook omdat het bijdraagt aan een duurzamere wereld.

Vanaf 1 januari 2023 wordt het btw-tarief op zonnepanelen verlaagd naar 0%. Dit betekent dat particulieren die in 2023 zonnepanelen aanschaffen geen btw meer hoeven te betalen en terug hoeven te vragen van de belastingdienst. Dit is een belangrijke stap voorwaarts om de aanschaf van zonnepanelen in Assen nog aantrekkelijker te maken.

Lees meer over deze vernieuwde btw-regeling op zonnepanelen.

Al meer dan 500 tevreden klanten gingen u voor.

Zonnepanelen in Drenthe, Friesland en Groningen installeert Sinne Techniek al sinds 2012!

Sinne Techniek is gespecialiseerd in zonnepanelen installaties in o.a. Assen en omstreken.

Wilt u meer informatie over zonnepanelen uit Assen?

Sinne Techniek, dé zonnepanelen specialist van Assen