10+ jaar dé specialist
Service staat op 1
Alleen A kwaliteit
Binnen 24 uur een offerte

SinneTechniek – Dé specialist voor zonnepanelen in Assen!

Sinne Techniek plaatst al sinds 2012 zonnepanelen in en rondom Assen. De hoofdstad van de provincie Drenthe heeft nog veel woningen die geschikt zijn voor het plaatsen van zonnepanelen, maar waar deze nog niet worden gebruikt. Als installatiebedrijf in Assen heeft Sinne Techniek al meerdere zonnepanelen geplaatst. Zonnepanelen op uw dak zorgen voor een voordelige energierekening en met onze full black zonnepanelen ziet de installatie er ook nog eens superstrak uit. Doorgaans kunnen we de zonnepanelen in Assen al binnen vier week na akkoord op de offerte al plaatsen.

Waarom zonnepanelen in Assen?

Wek gratis duurzame energie op
Wilt u onafhankelijk zijn van dure fossiele brandstoffen en tegelijkertijd een positieve bijdrage leveren aan het milieu? Bij SinneTechniek begrijpen we dat de zon een waardevolle bron van energie is. Met zonnepanelen op uw dak wekt u een aanzienlijke hoeveelheid duurzame energie op. Combineer dit met een elektrische ketel en een inductie kookplaat, en u kunt in uw huis genieten van alle comfort zonder afhankelijk te zijn van traditionele energiebronnen. Zo wordt uw woning een ware oase van duurzaamheid.

Besparen op uw energierekening?
Bij SinneTechniek geloven we dat investeren in zonnepanelen een verstandige keuze is. Onze tevreden klanten in Assen besparen gemiddeld € 637,- per jaar dankzij hun zonnepanelen. De terugverdientijd van de investering ligt rond de 7 jaar, waarna u kunt genieten van 100% gratis groene stroom. Bespaar honderden euro’s op uw energierekening en draag bij aan een duurzame toekomst.

Vanaf 1 januari 2023 0% btw op zonnepanelen
Goed nieuws! Sinds 1 januari 2023 is de btw op zonnepanelen helemaal 0%. Dat betekent dat wanneer u zonnepanelen op uw woning of bijgebouw laat plaatsen, u geen btw meer hoeft te betalen. Deze verandering maakt het nog aantrekkelijker om te investeren in zonne-energie. Bij SinneTechniek helpen we u graag om van deze belastingvoordelen te profiteren, zodat u niet alleen groen en duurzaam bezig bent, maar ook financieel voordelig uitkomt.

Btw-regeling zonnepanelen Assen

De aanschaf van zonnepanelen in Assen wordt steeds populairder. Steeds meer inwoners van Assen stappen over op zonne-energie. Niet alleen vanwege de besparing op de energierekening, maar ook omdat het bijdraagt aan een duurzamere wereld. Vanaf 1 januari 2023 wordt het btw-tarief op zonnepanelen verlaagd naar 0%. Dit betekent dat particulieren die in 2023 zonnepanelen aanschaffen geen btw meer hoeven te betalen en terug hoeven te vragen van de belastingdienst. Dit is een belangrijke stap voorwaarts om de aanschaf van zonnepanelen in Assen nog aantrekkelijker te maken.

Al meer dan 500 tevreden klanten

“Sinne Techniek levert betere kwaliteit panelen dan gemiddelde bedrijven. Wij wilden geen low-budget, maar een echt goed product waar we jaren plezier van hebben.”

– Paul de Boer

 

“Sinne Techniek komt professioneel over, we hebben goed advies gehad dus wij zijn uitermate  tevreden”

– Johan Mulder

 

Wilt u meer informatie over zonnepanelen uit Assen?

Kies je dienst(en)