fbpx
Werken bij Sinne Techniek

Werken bij Sinne Techniek

Werk mee aan onze duurzame missie

Werk mee aan onze duurzame missie

Bij Sinne Techniek staan we voor kwaliteit. Dat zie je terug in onze duurzame oplossingen en in ons vakmanschap. Met passie en gedrevenheid maken wij bedrijfspanden en woningen bestendig voor de toekomst. Goed werk leveren en een betrouwbare sparringpartner zijn voor onze klanten vinden we daarin belangrijk. Wij zijn pas tevreden, als onze klant dat ook is.

Werken bij Sinne Techniek

Werken bij Sinne Techniek

Werk je bij Sinne Techniek, dan groei je mee in een bedrijf wat vol in ontwikkeling is. Dankzij de trainingen van onze Sinne Techniek-college haal jij elke dag het beste uit jezelf. Werken bij Sinne Techniek betekent ook een werkplek waar wordt gelachen en plezier wordt gemaakt. Niet alleen tijdens je werk, maar ook tijdens gave teamuitjes, gezamelijke lunches en vrijdagmiddagborrels.

Ontmoet het team

Benieuwd naar het team van Sinne Techniek? Hieronder vind je een aantal van je nieuwe collega's. Bekijk de 'over ons' pagina voor een overzicht van het complete team.

Wat een leuke tijd heb ik tot nu toe bij Sinne Techniek. Leuke collega’s, uitdagende opdrachten en een toffe werkcultuur!

Referentie quote Sinne Techniek

Vacatures

Vacature Dakmonteur

Vacature Technisch tekenaar zonnepanelen

Vacature Planner

Vacature Elektromonteur

Open sollicitatie

Staat jouw vacature hier niet tussen? Het is altijd mogelijk om ons een open sollicitatie te sturen. E-mail je CV en motivatie naar hr@sinnetechniek.nl en
we nemen zo snel mogelijk contact met je op.