fbpx

Vacature Zonne-energie Adviseur (Junior)

Vacature Zonne-energie Adviseur (Junior)

Jij staat bekend om jouw commerciële vaardigheden. Een geweldige verkoopdeal binnenhalen? Er is niets wat jou meer energie geeft dan dat! Wil jij jouw skills inzetten om Nederland te helpen verduurzamen? En werk je graag samen in een ondernemend team? Ga dan aan de slag als Zonne-energie Adviseur (Junior) bij Sinne Techniek.

Wij zijn Sinne Techniek 

Sinne Techniek is een groeiende onderneming in Drachten die is ontstaan vanuit interesse in het bewust omgaan met het milieu. Zonne-energie speelt hierin een steeds belangrijkere rol. Wij geloven in de kracht en schoonheid van zonne-energie. Daarom willen wij zoveel mogelijk particulieren en bedrijven laten genieten van het moois dat zonne-energie te bieden heeft. 

Al sinds 2012 zijn wij dé zonnepanelenspecialist van Friesland. Wat ons onderscheidt van andere specialisten? Wij denken dat dat te maken heeft met de hoogstaande kwaliteit van onze materialen en onze persoonlijke benadering. Die persoonlijke benadering zie je terug op de werkvloer: we zijn een gezellige groep mensen die niet alleen graag samen werkt, maar ook graag samen luncht en lacht. Ondanks dat er altijd wat te doen is in deze bruisende branche, is de sfeer op de werkvloer positief en ontspannen. Een potje darts spelen, is dan ook geen uitzondering!   

Zo help jij Nederland verduurzamen

Je hebt er zin in vandaag! Er staan namelijk veel adviesgesprekken op de planning. Met een kop koffie in de aanslag bel je de eerste klant. Met behulp van onze geavanceerde software beoordeel je de situatie en maak je een prijsberekening. Je helpt de particuliere klant van A tot Z. De klant is razend enthousiast. Jij speelt hierop in en stuurt gelijk een offerte per mail. Jullie spreken af dat de klant vanmiddag reactie geeft op het aanbod en nemen tevreden afscheid.

De volgende klanten die je belt, hebben vorige week een offerte van je ontvangen. Je vraagt ze of zij het voorstel accepteren. Vijf van de 25 klanten die je belt, gaan direct akkoord. Heerlijk! Je deelt je score met je collega’s in de groepsapp. De spierbal-emoticons vliegen je om de oren.

Het is tijd voor pauze. Samen met je collega’s sta je te kokkerellen in de keuken. Jullie hebben wat pistoletjes, ei, kip, kaas en sla gehaald. Er gaat niets boven een zelfgemaakt broodje. Alhoewel, met vrijdag-frituurdag vind jij ook niets mis!

Na de pauze heb je een meeting met je collega Accountmanager en collega Marketingmedewerker. Want naast de verkoop van onze producten en het voeren van adviesgesprekken, ondersteun je de afdeling Marketing. Overmorgen gaan jullie samen op pad om video’s te maken met een drone. Jullie bespreken de taakverdeling, zodat jullie efficiënt te werk kunnen gaan. De filmlocatie is een groot vrijstaand huis van een particulier, die jij klant hebt gemaakt. Je kijkt ernaar uit om de klant én de afgewerkte zonne-installatie te zien.

Aan het einde van de middag krijg je een mail van een klant. Het blijkt de klant te zijn waarmee je vanochtend een adviesgesprek had. De klant was toen al enthousiast en geeft akkoord op het voorstel. Zes nieuwe klanten in één dag. Wat een top dag!

Jouw overige werkzaamheden 

 • Je beantwoordt klantvragen en biedt ze een passende oplossing
 • Je draait campagnes samen met afdeling marketing
 • Je werkt in teamverband aan het behalen van omzetdoelen

Past deze omschrijving bij jou? 

Je bent commercieel ingesteld en gaat door tot je jouw doel bereikt. Verder ben je flexibel, doortastend en communicatief ijzersterk. Tot slot heb je de ambitie om door te groeien tot Accountmanager Buitendienst.

Geldt dit voor jou? 

 • Je beschikt over een MBO 4 óf HBO diploma van een commercieel gerelateerde opleiding, zoals: MBO 4 Junior Accountmanager, MBO 4 Verkoopmedewerker of HBO Commerciële Economie
 • Je hebt minimaal 1 jaar werkervaring in de sales, bijvoorbeeld als callcenter medewerker, verkoopmedewerker of straatverkoper
 • Je bent 32 – 40 uur per week beschikbaar
 • Je woont in Friesland, Groningen of Drenthe

Dit krijg je van ons 

 • Een maandelijks salaris passend bij jouw ervaring en verantwoordelijkheden
 • Interne trainingen
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
 • Een bonusregeling
 • Een zakelijke laptop
 • Een zakelijk telefoon
 • Een onboarding programma
 • Iedere week vers fruit op het werk
 • Leuke teamuitjes
 • Enthousiaste en gezellige collega’s

Kom jij ons team versterken?  

Zie jij jezelf al in ons team werken? Stuur dan jouw motivatiebrief en CV vóór 13 mei 2022 naar ons op en wie weet maken wij binnenkort kennis met elkaar!

Neem voor meer informatie over de vacature Zonne-energie Adviseur (Junior) contact op met Tjerk Leijstra via tjerk.leijstra@sinnetechniek.nl of bel naar 06-43127341.

Startdatum: In overleg

Soort contract: Fulltime, bepaalde tijd met uitzicht op een vast contact

Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure ziet er als volgt uit:

1. Stuur je CV en motivatiebrief vóór 13 mei 2022 naar tjerk.leijstra@sinnetechniek.nl. Bonuspunten verdienen? Stuur dan een voorstelvideo mee!
2. We nemen telefonisch contact met je op om een afspraak in te plannen voor het eerste gesprek.
3. Je hebt het eerste gesprek met de HR Recruiter.
4. In de tweede ronde ga je het gesprek aan met de Algemeen Directeur.
5. Het derde gesprek is de contractbespreking. Tekenen maar!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.