fbpx

Vacature Zonne-energie Adviseur

Vacature Zonne-energie Adviseur

Jij staat bekend om jouw commerciële vaardigheden. Er is niets wat jou meer energie geeft dan prachtige verkoopdeals binnenhalen! Wil je Nederland helpen verduurzamen door jouw skills in te zetten? En werk je graag samen in een ondernemend team? Ga dan aan de slag als Zonne-energie Adviseur bij Sinne Techniek.

Wij zijn Sinne Techniek 

Sinne Techniek is een groeiende onderneming in Drachten die is ontstaan vanuit interesse in het bewust omgaan met het milieu. Zonne-energie speelt hierin een steeds belangrijkere rol. Wij zijn gepassioneerd over zonne-energie, omdat we om onze planeet geven. En we geven minstens net zoveel om de mensen die erop wonen. Daarom willen wij zoveel mogelijk particulieren en bedrijven laten genieten van het moois dat zonne-energie te bieden heeft.

Al sinds 2012 zijn wij dé zonnepanelenspecialist van Friesland. Wat ons onderscheidt van andere specialisten? Wij denken dat dat te maken heeft met de hoogstaande kwaliteit van onze materialen en onze persoonlijke benadering. Die persoonlijke benadering zie je terug op de werkvloer: we zijn een gezellige groep mensen die niet alleen graag samen werkt, maar ook graag samen luncht en lacht. Ondanks dat er altijd wat te doen is in deze bruisende branche, is de sfeer op de werkvloer positief en ontspannen. Een potje darts spelen, is dan ook geen uitzondering!  

Zo help jij Nederland verduurzamen

Vandaag staan er veel adviesgesprekken op de planning! Je begint je dag met een kop koffie en zit al klaar om je eerste klant te bellen. Je helpt de klant van A tot Z, met behulp van onze geavanceerde software kun je de huidige situatie van de klant goed beoordelen om een prijsberekening maken. Je eerste klant is behoorlijk enthousiast! Jij speelt hier natuurlijk op in en stuurt direct de offerte per mail. Aan het einde van de middag komt de klant terug op het voorstel of ze hiermee akkoord gaan.  

De volgende klanten die je belt, hebben vorige week een offerte ontvangen van jou. Je vraagt ze of zij het voorstel accepteren. Van de 28 klanten gaan er nú al zes akkoord met het voorstel, geweldig! Je communiceert deze resultaten met het team.

Tijd voor pauze. Samen met de collega’s van Sinne Techniek ga je lunchen. Gaat de tosti-ijzer weer aan? Of heb je vanuit huis al een wrap met hete kip en sla meegenomen?

Na de pauze heb je de wekelijkse een-op-een gesprek met je manager. In deze meeting bespreek je wat goed is gegaan en evalueren jullie wat je nog kan verbeteren om een nog betere Zonne-energie Adviseur te worden. Je krijgt vertrouwen en je hebt zin om met de feedback van de manager aan de slag te gaan!

Aan het einde van de middag zie je een mail binnenkomen van een klant. Het blijkt de klant te zijn waarmee je vanochtend een adviesgesprek had. De klant was toen al enthousiast en geeft akkoord op het voorstel. Je weet vandaag zes nieuwe klanten aan Sinne Techniek te binden, goed gedaan!

Jouw overige werkzaamheden 

 • Je beantwoordt klantvragen en biedt ze een passende oplossing
 • Je draait campagnes samen met afdeling marketing
 • Je werkt in teamverband aan het behalen van omzetdoelen

Past deze omschrijving bij jou? 

Je bent commercieel ingesteld en gaat door tot je jouw doel bereikt. Verder ben je flexibel, doortastend en communicatief ijzersterk. Je hebt een winnaarsmentaliteit en je wilt je elke week weer jezelf overtreffen.

Geldt dit voor jou? 

 • Je beschikt over een MBO 4 óf HBO diploma van een commercieel gerelateerde opleiding, zoals: MBO 4 Junior Accountmanager, MBO 4 Verkoopmedewerker of HBO Commerciële Economie
 • Je hebt minimaal 1 jaar werkervaring in de sales, bijvoorbeeld als Commercieel Medewerker Binnendienst, Junior Accountmanager óf verkoopmedewerker
 • Je bent 32 – 40 uur per week beschikbaar
 • Je woont in Friesland, Groningen of Drenthe

Dit krijg je van ons 

 • Een salaris tussen €2.250,- en €2.500,- afhankelijk van je opleiding en werkervaring
 • Interne trainingen
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
 • Een bonusregeling
 • Een zakelijke laptop
 • Een zakelijk telefoon
 • Een onboarding programma
 • Iedere week vers fruit op het werk
 • Leuke teamuitjes
 • Enthousiaste en gezellige collega’s

Kom jij ons team versterken?  

Zie jij jezelf al in ons team werken? Stuur dan jouw motivatiebrief en CV naar ons op en wie weet maken wij binnenkort kennis met elkaar!

Neem voor meer informatie over de vacature Zonne-energie Adviseur contact op met Richie Kiel via hr@sinnetechniek.nl of bel naar 06-43127346.

Startdatum: In overleg

Soort contract: Fulltime, bepaalde tijd met uitzicht op een vast contact

Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure ziet er als volgt uit:

1. Stuur je CV en motivatiebrief naar hr@sinnetechniek.nl.
2. We nemen telefonisch contact met je op om een afspraak in te plannen voor het eerste gesprek.
3. Je hebt het eerste gesprek met de HR Recruiter.
4. In de tweede ronde ga je het gesprek aan met de Algemeen Directeur.
5. Het derde gesprek is de contractbespreking. Tekenen maar!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.