fbpx

Vacature Junior Zonnepanelen Installateur

Vacature Junior Zonnepanelen Installateur

Beschik jij over installatietechnische vaardigheden? Wil je graag meer leren over het installeren van zonnepanelen? En zet je jouw skills graag in om samen met een ondernemend team Nederland te verduurzamen? Ga dan aan de slag als Junior Zonnepanelen Installateur bij Sinne Techniek.

Wij zijn Sinne Techniek 

Sinne Techniek is een groeiende onderneming in Drachten die is ontstaan vanuit interesse in het bewust omgaan met het milieu. Zonne-energie speelt hierin een steeds belangrijkere rol. Wij geloven in de kracht en schoonheid van zonne-energie. Daarom willen wij zoveel mogelijk particulieren en bedrijven laten genieten van het moois dat zonne-energie te bieden heeft. 

Al sinds 2012 zijn wij dé zonnepanelenspecialist van Friesland. Wat ons onderscheidt van andere specialisten? Wij denken dat dat te maken heeft met de hoogstaande kwaliteit van onze materialen en onze persoonlijke benadering. Die persoonlijke benadering zie je terug op de werkvloer; we zijn een gezellige groep mensen die niet alleen graag samen werkt, maar ook graag samen luncht en lacht. Ondanks dat er altijd wat te doen is in deze bruisende branche, is de sfeer op de werkvloer positief en ontspannen. Een potje darts spelen, is dan ook geen uitzondering!

Zo help jij Nederland verduurzamen

Je start je dag vandaag met een heads-up meeting op kantoor. Samen met jouw team bespreek je hoe de vorige week is verlopen. Je vertelt over de drie prachtige installaties die je hebt afgerond bij twee particuliere klanten en één grootzakelijke klant. Als iedereen aan het woord is geweest, bespreken jullie de planning van deze week. Er staan vier particuliere installaties op het programma. 

Na de meeting rij je samen met de Senior Installateur in de bedrijfsbus naar de loods. Daar vullen jullie de bus met zonnepanelen en alle andere benodigdheden. Je controleert de inhoud van de bus. Alles zit erin. Jullie zijn klaar voor vertrek! 

Aangekomen in Wijnjewoude maken jullie een praatje met de klant om kennis te maken. Jullie leggen hoe jullie te werk gaan en waar de zonnepanelen precies komen. Na het gesprek bereiden jij en je collega de installatie voor en monteer jij het frame op het dak. Maar voordat je dat doet, zeker jij jezelf vast. Veiligheid boven alles! 

Na het monteren van het frame is het tijd voor lunch. Terwijl je je meegebrachte boterhammen eet, brengt de klant een warme bak koffie. Heerlijk! Je gaat met gezonde energie het dak weer op en legt de 12 zonnepanelen. Na afloop ruim je alles op en laat je jullie werk aan de klant zien. Je vraagt of je een foto mag maken en deelt het eindresultaat met je collega’s in de groepsapp. Je collega’s zijn minstens zo enthousiast als de klant!

De dag is voorbijgevlogen. Voldaan rij je terug naar de loods om de bus uit te ruimen. Onderweg bespreek je de planning van morgen met je collega Senior Installateur. Dokkum it is. Je hebt er nu al zin in!

Jouw overige werkzaamheden

 • Je gaat legplannen uitlezen, toepassen en controleren
 • Je sluit omvormers aan 
 • Je trekt kabels van de zonnepanelen naar de omvormer

Past deze omschrijving bij jou? 

Jij werkt nauwkeurig en stopt pas als je het juiste resultaat hebt bereikt. Verder ben je technisch, een doorzetter en een teamspeler. Tot slot ben je flexibel; je kan snel schakelen wanneer de situatie daar om vraagt. 

Geldt dit voor jou? 

 • Je beschikt minimaal over een MBO 2 van een technisch-gerelateerde opleiding, zoals: MBO 2 Monteur Elektronische Installaties
 • Je bent 40 uur per week beschikbaar
 • Je woont in Friesland, Groningen of Drenthe
 • Je bent technisch goed onderlegd
 • Je hebt geen hoogtevrees

Dit krijg je van ons 

 • Een maandelijks salaris passend bij jouw ervaring en verantwoordelijkheden
 • Interne trainingen 
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
 • Een bonusregeling
 • Een zakelijke laptop
 • Een zakelijk telefoon
 • Alle benodigde gereedschap 
 • Een onboarding programma
 • Iedere week vers fruit op het werk
 • Leuke teamuitjes
 • Enthousiaste en gezellige collega’s 

Kom jij ons team versterken?  

Zie jij jezelf al in ons team werken? Stuur dan jouw motivatiebrief en CV naar ons op en wie weet maken wij binnenkort kennis met elkaar!  

Neem voor meer informatie over de vacature Junior Zonnepanelen Installateur contact op met Tjerk Leijstra via tjerk.leijstra@sinnetechniek.nl of bel naar 06-43127341.

Startdatum: In overleg  

Soort contract: Fulltime, bepaalde tijd met uitzicht op een vast contact

Sollicitatieprocedure 

De sollicitatieprocedure ziet er als volgt uit:

 1. Stuur je CV en motivatiebrief naar  tjerk.leijstra@sinnetechniek.nl.
 2. We nemen telefonisch contact met je op om een afspraak in te plannen voor het eerste gesprek. 
 3. Je hebt het eerste gesprek met de HR Recruiter. 
 4. In de tweede ronde ga je het gesprek aan met de Algemeen Directeur. 
 5. Het derde gesprek is de contractbespreking. Tekenen maar!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.