Vacature: Junior Trade Marketeer

Vacature Junior Trade Marketeer

Jij bent een geboren marketeer. Je ondernemende vaardigheden zet je graag in voor de verduurzaming van Nederland. En een bedrijf helpen groeien? Daar draai jij je hand niet voor om. Past deze omschrijving bij jou? Ga dan aan de slag als Junior Trade Marketeer bij Sinne Techniek. 

Wij zijn Sinne Techniek 

Sinne Techniek is een groeiende onderneming in Drachten die is ontstaan vanuit interesse in het bewust omgaan met het milieu. Zonne-energie speelt hierin een steeds belangrijkere rol. Wij geloven in de kracht en schoonheid van zonne-energie. Daarom willen wij zoveel mogelijk particulieren en bedrijven laten genieten van het moois dat zonne-energie te bieden heeft. 

Al sinds 2012 zijn wij dé zonnepanelenspecialist van Friesland. Wat ons onderscheidt van andere specialisten? Wij denken dat dat te maken heeft met de hoogstaande kwaliteit van onze materialen en onze persoonlijke benadering. Die persoonlijke benadering zie je terug op de werkvloer; we zijn een gezellige groep mensen die niet alleen graag samen werkt, maar ook graag samen luncht en lacht. Ondanks dat er altijd wat te doen is in deze bruisende branche, is de sfeer op de werkvloer positief en ontspannen. Een potje darts spelen, is dan ook geen uitzondering!   

Zo help jij Nederland verduurzamen

Na een kop koffie en wat bijpraten met je collega’s start je jouw dag op kantoor met een creatieve opdracht. Je collega heeft een zonne-installatie gefilmd met een drone. Aan jou de taak om de beelden te monteren. Wanneer je klaar bent, stuur je ze door naar de klant. Mooie content voor op social media! 

Ondertussen komt een andere collega aangelopen. Hij vertelt je enthousiast over de gave deal die hij mede dankzij jouw Google AdWords campagne heeft binnengehaald. De deal bestaat uit tien woningen. Je voelt je trots. Gemotiveerd ga je keihard aan de slag om nog meer mooie deals binnen te halen. Te beginnen met het pitchen van een nieuwe campagne bij jouw leidinggevende. Je vertelt vol overtuiging over hoe je social media nog slimmer in gaat zetten om potentiële klanten te bereiken. Je leidinggevende kan er niet omheen: jouw plan staat als een huis. Wat een kick! 

De tijd vliegt voorbij. Je ruikt het tostiapparaat al van ver en hoort je buik knorren. Het is tijd voor de lunch. Samen met je collega’s werk je de broodjes weg in de zon. 

’s Middags ga je aan de slag met rapportages om de voortgang van lopende campagnes te bewaken, want ja, meten is weten. En eerlijk, die cijfers zijn jou nóg meer waard dan de complimentjes die je zo nu en dan krijgt. Na de controle van de rapportages post je de succesvolle plaatsing van zonnepalen van afgelopen week op social media. Het aantal volgers stijgt gestaag. En zij horen graag van je. Daarom post je regelmatig interessante updates op social media. Voor morgen staat er een blog over de aflopende salderingsregeling op het programma. De afwisseling tussen het posten van tekst en beeld vind je erg leuk. 

Aan het einde van de middag staat er een meeting gepland met het hele team. De meeting staat in het teken van een nieuwe campagne die jij vorige week hebt bedacht en uitgewerkt. Je legt de campagne tot in de puntjes uit en geeft aan waar de kansen liggen. Alle neuzen staan dezelfde kant op en jij weet het zeker: dit wordt weer een succes!

Jouw overige functies 

 • Je zorgt ervoor dat de website up to date is, gericht op functionaliteit en conversie (SEO). 
 • Je bent medeverantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van het marketingbeleid. 
 • Je brengt de wensen van de klanten (consumenten, grootzakelijke markt en B2B) in kaart.
 • Je werft en onderhoudt contacten via online en offline kanalen. 
 • Je stelt een productportfolio op en houdt hierin de verkopen bij. 
 • Je maakt analyses door middel van tooling, zoals Google Analytics.
 • Je verbetert en realiseert de vijf P’s (product, prijs, plaats, promotie en personeel). 
 • Je voert wekelijkse een een-op-een gesprek met jouw leidinggevende. 

Past deze omschrijving bij jou? 

Geen berg is jou te hoog. Jij gaat door tot je het gewenste resultaat hebt bereikt. Verder ben je creatief, energiek en ambitieus. Tot slot maakt het niet uit wie jij voor je hebt staan; je kan met verschillende type personen levelen en weet ze te enthousiasmeren. 

Geldt dit voor jou? 

 • Je beschikt over een HBO diploma van een marketing-gerelateerde opleiding zoals HBO Marketing Management of HBO Commerciële Economie
 • Je bent 32 tot 40 uur per week beschikbaar
 • Je woont in Friesland, Groningen of Drenthe
 • Je bent innovatief
 • Je bent communicatief ijzersterk, zowel verbaal als schriftelijk

Dit krijg je van ons 

 • Een maandelijks salaris passend bij jouw ervaring en verantwoordelijkheden
 • Interne trainingen 
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
 • Een bonusregeling
 • Een zakelijke laptop
 • Een zakelijk telefoon
 • Een onboarding programma
 • Iedere week vers fruit op het werk
 • Leuke teamuitjes
 • Enthousiaste en gezellige collega’s 

Kom jij ons team versterken?  

Ben jij de sterspeler die wij zoeken? Dan zouden we graag eens kennismaken. Stuur jouw motivatiebrief en CV vóór 16 april 2021 naar ons op en wie weet zien we elkaar snel! 

Neem voor meer informatie over de vacature Junior Trade Marketeer contact op met Richie Kiel via hr@sinnetechniek.nl of bel naar 06-43127346. 

Startdatum: 1 juni 2021  

Soort contract: Fulltime, bepaalde tijd met uitzicht op een vast contact

Sollicitatieprocedure 

De sollicitatieprocedure ziet er als volgt uit:

 1. Stuur je CV en motivatiebrief vóór 16 april 2021 naar hr@sinnetechniek.nl. Bonuspunten verdienen? Stuur dan een voorstelvideo mee!
 2. We nemen op 16 april telefonisch contact met je op om een afspraak in te plannen voor het eerste gesprek. 
 3. Je hebt het eerste gesprek met de HR Recruiter. Dit gesprek vindt plaats tussen 19 en 23 april. 
 4. In de tweede ronde ga je het gesprek aan met de Algemeen Directeur. Dit gesprek vindt plaats tussen 26 en 30 april. 
 5. Het derde gesprek is de contractbespreking. Tekenen maar!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.