Zonnepanelen Harkema

Zonnepanelen Harkema

De zonnepanelen in Harkema zijn van Panasonic en behoren tot het premium en tier-1 segment met hoge productgaranties en een vermogensgaranties na 25 jaar. In vergelijking tot panelen met een gelijkwaardige wattpiek levert deze keuze meer voordelen op voor de klant:

              Panasonic      Directe concurrent
Opbrengst per jaar 3.900  kwh 3.619 kwh
Vermogen garantie na 25 jaar 86,20% 80%
Paneel product garantie 25 jaar 12 jaar
Montage garantie 20 jaar 10 jaar

 

De installatie met een omvormer van SolarEdge SE 4000 in combinatie met de P500 optimzers zijn in een parallelschakeling geïnstalleerd. De optimizer is een losse module die achter elk paneel is geplaatst en ervoor zorgt dat elk paneel individueel geschakeld is. Wanneer er schaduwvorming ontstaat op één van de panelen, zal dit geen invloed hebben op de rest van het systeem. Mede hierdoor zal gemiddeld genomen de opbrengst met 10 á 13% toenemen. Het montagesysteem is een AlliN inlegsysteem die op het pannendak voor een esthetisch mooie oplossing zorgt.

Geïnteresseerd in zonnepanelen in Harkema?

Ben je enthousiast geworden en wil je graag meer informatie over het installeren van zonnepanelen bij uw woning of onderneming? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte op maat aan op de contactpagina.