Zonnepanelen Groningen

Zonnepanelen in Groningen

De zonnepanelen van Panasonic behoren tot het premium en tier-1 segment met hoge productgaranties en een vermogensgaranties na 25 jaar. In vergelijking tot panelen met een gelijkwaardige wattpiek levert deze keuze meer voordelen op voor beide klanten:

Installatie van 8 panelen:               Panasonic      Directe concurrent
Opbrengst per jaar 2.523 kwh 2.341 kwh
Vermogen garantie na 25 jaar 86,20% 80%
Paneel product garantie 25 jaar 12 jaar
Montage garantie 20 jaar 10 jaar
Installatie van 10 panelen:               Panasonic      Directe concurrent
Opbrengst per jaar 3.153 kwh 2.926 kwh
Vermogen garantie na 25 jaar 86,20% 80%
Paneel product garantie 25 jaar 12 jaar
Montage garantie 20 jaar 10 jaar

Beide installaties zijn met een omvormer van SolarEdge in combinatie met de P500 optimizers in een parallelschakeling geïnstalleerd. De optimizer is een losse module die achter elk paneel is geplaatst en ervoor zorgt dat elk paneel individueel geschakeld is. Wanneer er schaduwvorming ontstaat op één van de panelen, zal dit geen invloed hebben op de rest van het systeem. Mede hierdoor zal gemiddeld genomen de opbrengst met 10 á 13% toenemen.

Het montagesysteem is een AlliN inlegsysteem die op het pannendak zorgt voor een esthetisch mooie oplossing. We hebben beide installaties op dezelfde dag kunnen installeren en hiermee beide klanten een mooie besparing kunnen geven op de installatiekosten.

Installateur zonnepanelen Groningen?

Enthousiast geworden en nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Vraag geheel vrijblijvend een offerte op maat aan via de contactpagina.

Locatie: Groningen