Zonnepanelen Drachten

Zonnepanelen kopen Drachten

Bent u op zoek naar een betrouwbare partij voor uw zonnepanelen installatie in Drachten en omgeving? Sinne Techniek is al sinds 2012 specialist op het gebied van zonnepanelen. Wij plaatsen installaties in Groningen, Friesland, Drenthe en Flevoland. Uiteraard bieden wij ook garanties op de panelen, de montage en op de opbrengt.

Zonnepanelen Drachten met SolarEdge omvormer

Bij de installatie van zonnepanelen in Drachten maken wij doorgaans gebruik van Longi Solar panelen met een SolarEdge omvormer. Deze combinatie is door de jaren heen bewezen als ideale match en uiteraard van A-kwaliteit. Wij plaatsen de installatie, na akkoord van het voorstel, normaal gesproken al binnen vier weken.

De gemeente Smallingeer land heeft met de routekaartduurzaam Smallingerland haar ambitie uitgesproken om in 2040 een energieneutrale gemeente te zijn. De enthousiaste inwoners en ondernemers staan hier volledig achter en willen graag hun steentje bijdragen. Zo kan ook jij je steentje bijdragen. Door het nemen van zonnepanelen is de eerste stap al gauw gezet en bij wie anders dan Sinne Techniek wil je dat laten doen?

Kies voor de lokale partij als het gaat om je zonnepanelen-installatie. Sinne Techniek is al sinds 2012 actief in het installeren en monteren van zonne-installaties. Ook de zonnepanelen installaties in Drachten verzorgd Sinne Techniek maar al te graag.

Zonnepanelen installateur Drachten?

Mocht u nou enthousiast zijn geworden en benieuwd zijn naar de mogelijkheden voor zonnepanelen bij u thuis, neem dan geheel vrijblijvend contact op via de contactpagina.

Locatie: Drachten
Product: LONGi Solar zonnepanelen, SolarEdge omvormer