fbpx

Het laatste nieuws van Sinne Techniek over projecten en producten

Wij zien een belangrijke toekomst voor zonne-energie en willen iedereen hiervan laten profiteren door een eerlijk en persoonlijk advies te geven.
Zet jij jouw technische vaardigheden graag in om huishoudens te laten profiteren van zonne-energie? En ben je toe aan deze unieke kans? Start dan als Elektromonteur bij Sinne Techniek.

4 dagen werken en 5 dagen betaald krijgen. Uit onderzoek blijkt dat mensen in deze werkvorm efficiënter werken en gelukkiger zijn, omdat ze meer tijd overhouden voor hun privéleven. Omdat wij daar veel waarde aan hechten, bieden we jou deze unieke kans. Grijp je ‘em aan? Start dan als Elektromonteur bij Sinne Techniek.
Zet jij jouw technische vaardigheden graag in om huishoudens te laten profiteren van zonne-energie? En ben je toe aan deze unieke kans? Start dan als dakmonteur bij Sinne Techniek.

4 dagen werken en 5 dagen betaald krijgen. Uit onderzoek blijkt dat mensen in deze werkvorm efficiënter werken en gelukkiger zijn, omdat ze meer tijd overhouden voor hun privéleven. Omdat wij daar veel waarde aan hechten, bieden we jou deze unieke kans. Grijp je ‘em aan? Start dan als Dakmonteur bij Sinne Techniek.
De vraag naar zonnepanelen en daarmee ook de vraag naar installateurs die deze kunnen aanbrengen, stijgt naar ongekende hoogte. Dit zorgt ervoor dat ook onbekwame monteurs en zelfs beunhazen in dit gat in de markt springen. Het gevolg is dat de kans op onveilige installaties toeneemt, zo vertelden een aantal inspecteurs op BNR Nieuwsradio. InstallQ is van mening dat deze problemen te voorkomen zijn en adviseert consumenten en professionele opdrachtgevers om uitsluitende zonnestroom erkende installateurs in te schakelen.
Al meer dan 10 jaar levert, monteert en installeert Sinne Techniek professionele kwaliteit zonnepanelen op een verantwoorde manier. Met onze InstallQ erkenning voor zonnestroomsystemen kunnen wij ook aantonen dat wij de kennis in huis hebben om dit te doen.
De energiebelasting op elektriciteit gaat in 2022 minder snel omlaag dan verwacht: met 0,24 eurocent per kilowattuur. Eigenaren van zonnepanelen mogen hierdoor via de salderingsregeling meer dan verwacht salderen.
Friesland en de Noordoostpolder zijn volop in ontwikkeling en hebben grote aantrekkingskracht voor zonne-energie. Wat zorgt voor een grote toename in zowel levering- als terugleververmogen in het elektriciteitsnet.
De energierekening voor een gemiddeld Nederlands huishouden (eenjarig vast contract met een verbruik van 3.500 kWh en 1.500 m³) is in de tweede helft van 2021 met maar liefst 360 euro gestegen. Het merendeel (60%) van de Nederlanders maakt zich zorgen over de stijgende energietarieven
De groei van het aantal huishoudens met zonnepanelen op het dak zet onverminderd door. Vandaag werd het 1,5 miljoenste huis in Nederland van panelen voorzien. Een jaar geleden stond de teller op 1 miljoen, zo blijkt uit onderzoek van Dutch New Energy Research. Tegelijk ziet Ed Nijpels, voorzitter Voortgangsoverleg Klimaatakkoord, nog grote mogelijkheden op utiliteitsgebouwen.
Moet je je zonnepanelen ook verzekeren? Ja! Deze moet je verzekeren in je opstalverzekering. In dit blog lichten we het voor je toe.
Benieuwd of je dak van je huis geschikt is voor zonnepanelen? Wij leggen het je graag uit.
Vanaf 1 juli 2021 kunt u aanspraak maken op een subsidie van maar liefst 10.000 euro. Deze subsidie voor verduurzaming en verbetering in de provincie Groningen heeft een totaal budget van 300 miljoen euro. In dit blog leest u de veelgestelde vragen rondom deze subsidieregeling.
Zonnepanelen hebben vaak een zwarte of blauwe kleur. Maar welke moet je nou kiezen? Lees er alles over in ons blog!