fbpx

Het laatste nieuws van Sinne Techniek over projecten en producten

Wij zien een belangrijke toekomst voor zonne-energie en willen iedereen hiervan laten profiteren door een eerlijk en persoonlijk advies te geven.
De groei van het aantal huishoudens met zonnepanelen op het dak zet onverminderd door. Vandaag werd het 1,5 miljoenste huis in Nederland van panelen voorzien. Een jaar geleden stond de teller op 1 miljoen, zo blijkt uit onderzoek van Dutch New Energy Research. Tegelijk ziet Ed Nijpels, voorzitter Voortgangsoverleg Klimaatakkoord, nog grote mogelijkheden op utiliteitsgebouwen.
Moet je je zonnepanelen ook verzekeren? Ja! Deze moet je verzekeren in je opstalverzekering. In dit blog lichten we het voor je toe.
Benieuwd of je dak van je huis geschikt is voor zonnepanelen? Wij leggen het je graag uit.
Vanaf 1 juli 2021 kunt u aanspraak maken op een subsidie van maar liefst 10.000 euro. Deze subsidie voor verduurzaming en verbetering in de provincie Groningen heeft een totaal budget van 300 miljoen euro. In dit blog leest u de veelgestelde vragen rondom deze subsidieregeling.
Zonnepanelen hebben vaak een zwarte of blauwe kleur. Maar welke moet je nou kiezen? Lees er alles over in ons blog!
Zonnepanelen schoonmaken of laten reinigen? Sinne Techniek informeert je graag. Wij kunnen het schoonmaken uiteraard ook voor jou doen.
Tot wanneer geldt de salderingsregeling en wat is salderen nou precies? Je leest het in ons blog over het salderen bij zonnepanelen.
Dat zonnepanelen alleen rendabel zijn in de zomer is groot misverstand.De zonnepanelen werken niet op zonlicht maar op licht. Zo haalt u dus ook bij bewolkt weer een opbrengst van de zonnepanelen.
Salderingsgate krijgt een nieuw vervolg nu de Tweede Kamer een wetsvoorstel van de vertrokken minister Eric Wiebes controversieel heeft verklaard. Het is hierdoor wederom onduidelijk of vanaf 2023 de salderingsregeling (een subsidie) voor zonnepanelen wordt afgebouwd.
Minister Wiebes van Economische Zaken heeft tijdens het Algemeen Overleg Klimaat en Energie toegezegd de salderingsregeling met 1 jaar te willen verlengen (tot en met 2020) en in gesprek te gaan met het kabinet.