fbpx
BTW-teruggave particulieren

BTW-teruggave particulieren

Zonnepanelen aanschaffen

Uw eigen energie opwekken met zonnepanelen is niet alleen heel duurzaam en goed voor het milieu, maar ook erg interessant voor uw portemonnee. De zon is een onuitputtelijk energiebron die u al snel honderden euro’s per jaar kan besparen. Met de huidige subsidie’s wordt de terugverdientijd van zonnepanelen alleen maar korter. Bijna ieder dak kan veranderen in een zonnestroomcentrale en zo profiteren van de energie van onze zon. Wilt u meer weten over het kopen van zonnepanelen en de voordelen daar van? Neem dan contact op met ons!

Regelingen voor particulieren

KOR (kleineondernemersregeling) zonnepanelen

Particulieren die de BTW teruggave zonnepanelen aan willen vragen, dienen zich aan te melden als ondernemer bij de belastingdienst. Dit dient u aan te vragen om de betaalde BTW terug te ontvangen. Na aanmelding kunt u gebruik maken van de kleineondernemersregeling (KOR) zodat u vrij wordt gesteld van verdere administratieve verplichtingen.

Wilt u dit door ons laten verzorgen?

Sinne Techniek kan dit voor u regelen zodat u hier geen lasten van heeft. Bij aankoop van een pakket zonnepanelen verzorgen wij dit tegen een geringe vergoeding. Neem contact op voor meer informatie over de BTW teruggave zonnepanelen. U kunt het natuurlijk ook zelf regelen.

Let op of de belastingdienst het verzoek van de KOR schriftelijk bevestigt.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden?

Sinne Techniek, dé zonnepanelen specialist